c03

Nā Manaʻo Hoʻomaʻemaʻe: 3 Manaʻo TikTok akamai e mālama i kāu hue wai maʻemaʻe a ʻala hou

Nā Manaʻo Hoʻomaʻemaʻe: 3 Manaʻo TikTok akamai e mālama i kāu hue wai maʻemaʻe a ʻala hou

Lawe mākou i nā ʻōmole wai. Mai ka home a i ka hana a me ke keʻena hauʻoli, e mālama iā lākou i loko o kāu ʻeke a kaʻa paha, a hoʻopiha hou i nā manawa he nui me ka noʻonoʻo ʻole.
Pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kāu ʻōmole wai i ka hopena o kēlā me kēia lā a i ʻole e hoʻopilikia ʻoe i kou olakino ma ka hoʻomā ʻana i ka maʻi bacteria a me ka poʻi.
Wahi a nā ho'āʻo a EmLab P & K, ʻoi aku ka nui o nā hue wai i hoʻohana hou ʻia ma mua o ke kīʻaha wai o ka holoholona.
ʻO ke ala maʻalahi e hana ai i kēia, ʻo ka holoi ʻana i ka ʻōmole me ka wai kopa wela i nā kīʻaha pō.
ʻO Carolina McCauley kekahi o nā mōʻī wahine hoʻomaʻemaʻe ʻo TikTok, no laila he hana hoʻopunipuni kāna e honi hou ai i kāna hue wai, āna i hōʻike ai i kahi wikiō hou.
ʻO nā mea a pau āu e hana ai, e hoʻokomo i kahi papa niho i loko o kāu hue wai, e hoʻopiha i ka wai wela, a e hoʻokuʻu i nā minuke 20. Hiki iāʻoe ke hana like me nā'ōmole'ōmole, e hoʻokomo i loko o ke pola me nā'āpana niho a me ka wai.
Inā makemake ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kāu hue, ua haʻi aku kahi mea aloha ʻo Carolina i kahi ʻōlelo luhi i nā ʻōlelo o kāna wikiō TikTok.
“E hoʻomaʻemaʻe pinepine i kāu ʻōmole! Ua loaʻa i kahi hoaaloha ka Toxic Shock Syndrome a ua hoʻopili lākou i nā germs i kāna hue wai, "i kākau ai ka wahine.
He mea makaʻu ke ʻike i ka ʻeleʻele ma nā wahi a pau, akā ʻoi aku ka makaʻu i ka wā e ʻike ai ʻoe i lalo o ka ʻōmole ua pau ʻoe i ka inu ʻana.
“E ninini i ka hapalua o ke kīʻaha laiki i hoʻomoʻa ʻole ʻia i loko o ka hue wai. E kaomi i kahi wai holoi kīʻaha liʻiliʻi, e hoʻopiha i ka hapalua o ke aniani me ka wai, e kau i ka poʻi, a lulu, lulu, lulu, "wahi a Anita i loko o kahi wikiō TikTok.
ʻAʻole e holo ka hana hoʻomaʻemaʻe inā ʻaʻole ʻoe e hoʻomaloʻo i ka hue wai ma mua o ka pani hou ʻana i ke poʻi a waiho i loko o ke kīʻaha.
Ua hoʻohana ʻo ia i kahi pahu hoʻopaʻa uea ma luna e like me ka $6 mai Catch.com.au a hoʻohuli ʻia i luna a huli nā wāwae i luna. ʻaʻole e hāʻule ka ʻōmole inā kikeke ʻia.
Ke hele hou ka ʻōmole wai i ke ʻano maikaʻi, holoi i kēlā me kēia lā i mālama ʻia pēlā. No ke kōkua ʻana iā ʻoe e komo i loko o nā ʻeke a me nā ʻeke o nā ʻōmole inu, me nā mauʻu mauʻu plastik, pono ʻoe i kekahi mau mea hana.
No ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻōmole, e kōkua maoli ka ʻōmole pulupulu iā ʻoe e komo i loko a hāʻawi iā ia i kahi ʻōpala maikaʻi.
No nā waha lōʻihi a me nā mauʻu, e kūʻai i kahi pulupulu liʻiliʻi, e like me kahi ʻōpala mauʻu hiki ke hoʻohana hou ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Mar-24-2022